Lagerblad
Menu

Bogføring:

Jeg tilbyder følgende opgaver indenfor bogføring:

For at kunne give jeres virksomhed den bedste service, skal jeg klare bogføringen mindst én gang pr. måned for jer. Derved kan vi i fællesskab udrede eventuelle risici inden, det måske er for sent. Endvidere letter det mig, når jeg har mine spidsbelastninger 2 - 4 gange om året. Når i har samlet det hele sammen til mig, skal i selv uploade bilagene og kontoudtoget fra banken i jeres E-conomics inbox. Dvs. ingen fysiske bilag.


Løn:

Jeg kan tilbyde at stå for lønkørsel til jeres ansatte i virksomheden.
Jeg bruger primært lønsystemet Danløn, som fungere som det skal, til en fair pris.
Danløn overfører lønudbetalingerne til ansatte, trækker A-skat/AM-bidrag og til Feriekonto automatisk og indberetter alt til Skat. ATP opkræves dog særskilt ved regning pr. kvartal
Danløn koster ikke noget at oprette og hver lønkørsel pr. medarbejder koster kr. 22,- + moms.
Gebyret er fuldt fradragsberettiget.
Jeg tilbyder at køre løn for jeres medarbejdere. Hertil skal jeg blot bede om oplysninger omkring de enkelte lønforhold. Det fungerer allerede fint hos mine nuværende kunder.


Andre services:

- solid regnskabsvirksomhed, hvor samvittighed, etik og ordenssans er i højsæde.